Kettő az egyben weblap

Lehet egy weblap jó is és olcsó is egyszerre?

Válaszunk röviden: IGEN!

Először is vizsgáljuk meg, hogy mitől kerül ma egy trendi, gondosan megtervezett és összerakott honlap akár 2-300 ezer forintba.
Egy weboldal elkészítésének költségét legfőképpen egyetlen tényező határozza meg: az elkészítésére fordított munkaidő.
A munkaidő pedig a weboldallal szemben támasztott követelmények és a weboldalon dolgozó szakemberek felkészültségének függvénye.

Egy valóban jól működő weboldalnak azon túl, hogy jól néz ki, megfelelő funkcionalitással is rendelkeznie kell.  Az egyes funkciók kialakítása a szokásos munkamódszer esetén, értékes fejlesztői munkaórákat vesz igénybe, amit természetesen a megrendelőnek kell kifizetnie.

A fentiek alapján könnyű belátni, hogy egy szép és jó weboldal nem lehet olcsó, sőt sokszor még meg is haladja az általunk említett 300 ezer forintot.

Tehát, most tegyük fel még egyszer a fenti kérdést.

LEHET EGY WEBLAP EGYSZERRE JÓ IS ÉS OLCSÓ IS?

Lehet egy weblap jó és olcsó is egyszerre?

IGEN, LEHET!

Mint mindig, az ördög itt is a részletekben rejlik.

Az általunk alkalmazott megoldásban a forradalminak mondható újítás, a weblap fejlesztésére fordított munka optimalizálásában van.
Sokéves tapasztalatunkat latba vetve, csomagokba gyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő igényeket és kért funkciókat, ugyanakkor kifejlesztettünk egy olyan munkafolyamatot, melynek segítségével a weboldalakat a szokásos munkaidő töredéke alatt tudjuk elkészíteni.

Gyakorlatilag ennyi az egész. Önnek sem az esztétikus megjelenésről, sem a honlap működése szempontjából fontos elemekről nem kell lemondania.
Mindent megkap, amit csak szeretne, mindössze a szokásosnál jóval gyorsabban, és töredék áron.

HIHETETLENNEK TŰNIK?

Tegyen próbára minket és RENDELJE MEG VALAMELYIK CSOMAGUNKAT MOST!