Joomla 4 weblapok építése

Weblap sablonok

Weblapjaink olcsóságának egyik titka a sablon alapú megjelenés használata.

A Joomla CMS-hez készített professzionális sablonok modern megjelenésűek és minden gyakran használt böngészőben megfelelően jelennek meg.

Természetesen ezek reszponzív, mobilbarát sablonok, így a tablet PC-ken, mobil eszközökön is megfelelően fog megjelenni a weblap.

Harmadik féltől vásárolt, profi template fejlesztők által készített Joomla sablonokkal dolgozunk.

Nem használunk más weboldalakról ingyenesen letölthető template-eket, kizárólag erre szakosodott, profi fejlesztők által készített Joomla sablonokat alkalmazunk.

Mivel minden esetben az egyedi igények és tartalmak függvényében kerül kialakításra a honlap, így nem kell attól tartania, hogy weblapjának megjelenése több száz más weboldaléval megegyező lesz.

Joomla 4 weblap sablonok

A sablon (template) határozza meg a honlap színvilágát, a címsorokhoz és tartalmi szövegekhez alkalmazott betűtípusokat, az egyes elemek és blokkok alapvető megjelenését.

Azt érdemes tudni még róla, hogy a fejlesztők a demóban mindent igyekeznek bemutatni, amit csak tud az adott template. Ha nincs olyan mennyiségű adat és funkciók (pl. hírlevél feliratkozás), illetve bizonyos blokkokra/sorokra nincs szükség, akkor azok nem lesznek megjelenítve az éles oldalon, ez szabadon variálható. Tehát egy sokkal letisztultabb, egyszerűbb megjelenés is kialakítható vele, a képek pedig természetesen lecserélhetők sajátokra/témához jobban passzoló fotókra, így egyedivé tehető a megjelenés.

Joomla sablon választáshoz a Themeforest weboldalt javasoljuk, ez az egyik legnagyobb template értékesítő site.

Themeforest.net Joomla sablonok >>

Vigyázat! Itt több másik CMS-hez is kínálnak sablonokat, így a szűrőket kell használni a nézelődéshez, választáshoz.

A Joomla 4-el kompatibilis, nem túl régen készült vagy az utóbbi pár hónapban frissített telepítőkészletű sablont érdemes választani, s azok közül is az SP Page Builder komponenst tartalmazó típusokat ajánljuk.

A megfelelő sablon kiválasztásában szívesen segítünk tanácsainkkal, konkrét javaslatainkkal, illetve a vásárlás előtt ellenőrizzük, hogy az Ön által kiszemelt template dokumentációja alapján minden rendben van-e.