Profi weblap olcsón

Olcsó weboldal készítés

Ugye, ma már Ön szerint sem kérdéses, hogy cégének szüksége van-e weboldalra?

Sőt, az aktuális trendek szerint a leghatékonyabb értékesítéshez lehet, hogy több weboldalra is szüksége van.

A kérdés csak az, hogy valójában milyen weboldalra van szüksége és mennyit érdemes költenie a honlap készítésre és az üzemeltetésére.

A kínálati oldalon áttekinthetetlenül nagy a választék. Egy weboldal elkészítésének költsége pár ezer forinttól akár több millióig terjedhet.

Aki nem érti a webfejlesztői szakkifejezéseket és nincs tisztában a használhatósági és marketinges alapszabályokkal, kétségbeesetten kapkodja a fejét és próbálja értelmezni az ajánlatokban szereplő szakzsargonok jelentését. Adatbázis-struktúra tervezés, sitebuilding, képfeldolgozás, dinamikus ajánlatkérő űrlap, javascript, AJAX, PHP, blablabla...

olcsó weboldal készítés

Valóban az Ön feladata lenne megérteni a szakkifejezéseket? Önnek kellene tudnia meghatároznia, hogy ezek közül az értelmetlennek tűnő kifejezések közül mi szükséges ahhoz, hogy hatékony, jól működő weboldalt kapjon?

Szerintünk nem!

Az elmúlt évek során több száz weboldalon szerzett tapasztalatunk segített megalkotni egy olyan módszert, amely megkönnyíti az Ön számára megfelelő megoldás kiválasztását.

Joomla weblap készítési csomagjaink a leggyakoribb igények alapján lettek összeállítva. Az általunk alkalmazott technológia és munkafolyamat pedig lehetővé teszi, hogy ezen honlap csomagok alapján rendkívül gyorsan, ezáltal meglepően alacsony áron tudjunk Önnek modern, minden igényt kielégítő weboldalt készíteni.

Mindezt anélkül, hogy Önnek a részleteken kellene törnie a fejét!

Az igényes kialakításon túl mi természetesnek vesszük, hogy honlapjának tartalmát annak elkészülte után, Ön bármikor tetszés szerint tudja bővíteni, vagy módosítani.

Nem kell többet másokra várnia és külön fizetnie minden egyes kis változtatásért, frissítésért!

Kérjük, tekintse meg Joomla weblap készítési csomagajánlatainkat és válassza ki közülük az Ön igényeinek megfelelőt. Reméljük, ajánlatunk meggyőzi Önt arról, hogy a fent leírtak nem üres frázisok, hanem valódi értéket képviselnek!

MINI
weblap csomag

200.000 Ft
Korszerű Joomla weboldal maximum 5 menüpontos (aloldalas) felépítéssel.

Részletek

MIDI
weblap csomag

240.000 Ft
6-10 menüponttal kialakított Joomla weblap, többszintű dropdown (lenyíló) menüvel.

Részletek

MAXI
weblap csomag

280.000 Ft
11-15 menüponttal felépített, többszintű dropdown menüvel rendelkező Joomla weblap.

Részletek

MEGA
weblap csomag

320.000 Ft-tól
16 vagy több aloldalból álló weboldalt szeretne? Kérje egyedi ajánlatunkat!

Egyedi ajánlatkérés

Weblapkészítési csomagjaink alap tartalma:

  • Joomla tartalomkezelő rendszer
  • modern, reszponzív megjelenés
  • keresőbarát felépítés
  • tartalomfeltöltés (a választott csomagban foglalt aloldalak számának megfelelően)
  • 1db képváltó (több aloldalra is kihelyezhető, max. 3 kép)
  • 1db kapcsolatfelvételi űrlap (több aloldalra is kihelyezhető)
  • képgaléria (max. 30 kép)
  • videó beágyazás
  • térkép

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy minden cég különböző. Ennek megfelelően az elvárások is igen eltérőek lehetnek egy üzleti weblappal szemben. Csomagjainkat a leggyakoribb igények alapján állítottuk össze, a hatékony funkcionalitást és a reális árakat tartva szem előtt.

Amennyiben Önnek olyan funkcióra van szüksége, amely nem szerepel a választott alap csomagban, természetesen van lehetőség az adott csomag tetszőleges funkciókkal és vizuális elemekkel való bővítésére. Ne feledje, a rendkívül kedvező ár az opcionális elemekre is garantált!

Olcsó Weblap csomagjaink és az igényelhető extra funkciók, elemek:

WEBLAP ÁRAK ÉS AJÁNLATKÉRÉS