Többet nyújtunk szimpla weblap készítésnél

Online marketing

Weboldalának minősége és az általa közvetített ajánlat piacképessége az Ön üzleti sikerének titka. Ebből származó előnyéből viszont csak úgy tud igazán komoly hasznot kovácsolni, ha célközönsége megtalálja Önt!

Ne a pincéből árulja portékáit, válassza a napfényes kirakatot inkább!

Cégünk sokéves keresőmarketing (SEM) tapasztalatát és piacvezető pozícióját kihasználva, Ön a legköltséghatékonyabb módszerekkel érheti el leendő ügyfeleit!

online marketing

Google Ads (Google Adwords)

A Google Ads (Google Adwords) egy olyan világméretű szolgáltatás, amelynek segítségével akár már ma megjelenhet az Ön által kínált szolgáltatás, termék vagy akció az Internet "kirakatában".

Gyakorlatilag a legnagyobbakkal lehet egy platformon akár pár forint befektetéssel. A Google Adwords lehetőséget és esélyegyenlőséget nyújt minden egyes vállalkozásnak, hogy azonos feltételek mellett megmérettesse magát akár helyben, akár a világpiacon.

Fizetnie csupán azokért a kattintásokért kell, amelyek az Ön weblapjára irányítják a témában érdeklődő, vagy a termékre, szolgáltatásra konkrétan rákereső látogatót. Az Ads kampány része a költségkeret beállítása, mely lehetővé teszi a reklámra fordított büdzsé napi szintű menedzselését. Magyarul Ön annyit költ erre a célra, amennyit szeretne, pontosabban amennyi megéri Önnek.

A kampány bármikor alakítható, megállítható és újraindítható. Gyakorlatilag kockázatmentes.

A mi feladatunk, hogy Önnek minden egyes forint a lehető legmagasabb megtérülést hozza. A kattintások számát növeljük, ugyanakkor a kattintások árát a kampány folyamatos optimalizálásával a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk.

Google Adwords (Google Ads) kampánykezelés

Keresőoptimalizálás (SEO)

Hosszú távon gondolkodik? Akkor a SEO, azaz Keresőoptimalizálás az ideális választás az Ön számára!

A teljes online látogatottságból még mindig a Google kereső természetes (organikus) találatairól érkező látogatók adják a weben keresztül szerzett ügyfelek túlnyomó többségét - legalábbis azoknak a kiváltságosaknak, akik a találati listák élén vannak!

Bár minden általunk készített Joomla weboldal keresőbarát felépítésű, azonban erős konkurenciaharc, nehezebb keresőszavak esetén ez sajnos nem elegendő a sikerhez. Ahhoz, hogy az Ön számára legnagyobb forgalmat generáló kulcsszavakra megelőzze versenytársait, professzionális optimalizálásra és szakszerű linképítésre van szükség.

A jó hír az, hogy nálunk a keresőoptimalizálást kétféle konstrukcióban rendelheti meg!

Sikerdíjas keresőoptimalizálás:

Fizetnie csak a már elért eredmények után kell, rejtett költségek nélkül. Amíg nincs siker, azaz, amíg nem szerepel jó pozícióban a megadott kulcsszó, addig Önnek egyetlen forintot sem kell a ráfordított munkánkért fizetnie!

Fix havidíjas keresőoptimalizálás:

Elsősorban webáruházak esetén javasolt konstrunkciónk, amelynél Ön minden hónapban fix költséggel kalkulálhat, és mi a megadott havi óraszámnak megfelelően végezzük el a szükséges feladatokat.

Árképzésünk teljes körű garanciát és eredmény-arányos árakat biztosít.

kereősoptimalizálás (SEO)