Domain regisztráció és korlátlan tárhely

Tárhely és domain szolgáltatás

Egy Joomla honlap - és minden egyéb típusú honlap - megfelelő működéséhez elengedhetetlen egy megfelelő paraméterekkel rendelkező, MEGBÍZHATÓ tárhely.

A megfelelő paraméterek jelen esetben PHP futtatási lehetőséget, MySQL adatbáziskezelőt, illetve a honlapon elhelyezett tartalomhoz elegendő méretű tárterületet jelentenek.

Mi úgy gondoljuk, hogy Önnek nem az a dolga, hogy megértse ezeket a paramétereket, és azt sem kell tudnia, hogy a honlapján megjelenített tartalom 30, 120, vagy éppen 540 MB tárterületet igényel.

Szerintünk Ön csak annyit szeretne tudni, hogy honlapja megbízhatóan és gyorsan működik a hét minden napján, a nap 24 órájában, és ha egy új képet szeretne feltölteni weboldalára, nem kíváncsi "a feltölteni kívánt fájl mérete meghaladja a rendelkezésre álló tárterületet" hibaüzenetre.

domain és tárhely szolgáltatás

Ennek megfelelően az általunk kínált tárhely-szolgáltatás úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen kiszolgálja az Ön weblapja által támasztott igényeket, a rendelkezésre álló tárhely mérete pedig KORLÁTLAN.

Természetesen a legnagyobb elővigyázatosság mellett is bekövetkezhetnek váratlan hibák, hiszen a technika ördöge nem alszik. Ha azt tapasztalja, hogy weboldala nem elérhető, nyilván a legkevésbé sem kíváncsi a webfejlesztő és a tárhelyszolgáltató egymásra mutogatására. Nem érdekli Önt, hogy a hiba kinél következett be, csak megoldást akar a problémára, mégpedig azonnal.

Amennyiben weboldalát velünk készítteti el és a tárhely-szolgáltatást is mi biztosítjuk, hiba esetén nincs más dolga, mint hogy jelezze felénk, és mi a lehető legrövidebb időn belül elhárítjuk azt. Adatai biztonságáról napi adatmentéssel gondoskodunk, így a legszélsőségesebb esetben sem fordulhat elő, hogy egy meghibásodott alkatrész miatt Ön értékes ügyféladatokat, megrendeléseket, vagy fáradságosan megírt tartalmakat veszítsen el!

Tárhely-szolgáltatásunk nem lenne teljes domain-regisztrációs szolgáltatások nélkül. Mindegy, hogy új domaint regisztrálna, vagy meglévő domainjét szeretné új tárhelyére költöztetni, gyors és rugalmas ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Célunk ez esetben is ugyanaz, mint bármely más szolgáltatásunknál: nem a technikai részletekkel kívánjuk fárasztani Önt, hanem a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást biztosítjuk igényeire.

A hab a tortán: az általunk üzemeltett tárhelyre mutató domainneveihez korlátlan számú @domainnev végződésű e-mail címet biztosítunk díjmentesen!

Válassza a nyugalmat mindössze 22.000 Ft + ÁFA éves díj fejében!