Weblapkészítési munkáinkból

Weblapkészítés referenciáink

Ízelítő a Weboldalkészítés Most konstrunkciónkban készült munkáinkból, a teljesség igénye nélkül. Akad köztük régebben készült, valamint a mai trendeknek megfelelő designnal rendelkező honlap is.

Néhány ügyfelünk időközben domaint váltott vagy megváltoztatta weblapja kinézetét, így nem biztos, hogy a jelenlegi állapot köszön vissza a felkeresett webcímeken.

Ma már nem készítünk egyedi weblap template-eket, minden esetben harmadik féltől vásárolt, professzionális sablont használunk a Joomla CMS-re épített weblapok készítésénél és egyedileg konfiguráljuk azokat az Ügyfél igényei szerint.

Kri-design.hu Joomla weblap készítés

Kri-design.hu

Lakberendező és belsőépítész ügyfelünk régi, erősen elavult weblapját újítottuk meg, illetve gyakorlatilag újraépítettük. Átalakult a menüszerkezet, a tartalmak tálalása, valamint a teljes design.

Haztervezesfehervar.hu

Székesfehérvári székhelyű építész tervező ügyfelünknek készült weblap kék-sárga színvilággal, hasznos információkkal.

Haztervezesfehervar.hu Joomla honlap készítés
Tand.hu Joomla weblap készítés

Tand.hu

Egyedi bútorok készítésével foglalkozó ügyfelünk számára készítettünk egy weblapot, amelyen bemutatásra kerültek egyes szolgáltatásai és néhány eddigi munkája.

Profimotorszerviz.hu

Teljes körű motorszervizeléssel foglalkozó ügyfelünknek készült Joomla weboldal, amely részletesen ismerteti az egyes szolgáltatásokat, sőt még hasznos tippekkel, tudnivalókkal is segíti a két keréken közelekedőket a járgány megfelelő ápolása, karbantartása, használata terén.

Profimotorszerviz Joomla weboldal készítés
Akemenyszerelo.hu Joomla honlap készítés

Akemenyszerelo.hu

Kémények építésével, bontásával, meghosszabbításával és kéménybéleléssel foglalkozó megbízónk számára készült weboldal, a designban domináns világossárga elemekkel.

Ballonosvizszallitas.hu

Vízadagoló automaták kihelyezésével és üzemeltetésével foglalkozó ügyfelünknek készült Joomla honlap. Megbízónk elképzelése egy világos, letisztult, egyszerűen átlátható weboldal volt, kék-fehér színvilággal, így ennek megfelelően alakítottuk ki az oldalakat.

Ballonosvízszallitas.hu Joomla weboldal készítés
Inoxhunkerites.hu olcsó weblap készítés

Inoxhunkerites.hu

Fa, WPC és kovácsoltvas kerítéseket gyártó ügyfelünknek készült Joomla weblap fehér, sötétszürke és világoszöld színekkel összeállított designnal.

Wwclub.hu

A Water World Club weblapja, amely a különböző vízi sportok szerelmeseinek biztosít aktív kikapcsolódási lehetőséget szezonálisan. Képváltó helyett a kezdőlapon egy látványos videó kapott helyet.

Wwclub.hu olcsó weblap készítés
Attikemeny.hu olcsó Joomla weboldal készítés

Attikemeny.hu

Kéményszereléssel, kéménybéleléssel foglalkozó ügyfelünknek készült, fehér - fekete - narancssárga színekkel operáló weblap.

Cegesautoberles.hu

Flotta üzemeltetési, céges autóbérlési szolgáltatásokat kínáló ügyfelünk weboldala, amely fehér alapon kék-szürke elemekkel, szolid, üzleties megjelenéssel készült.

Cegesautoberles.hu olcsó Joomla weblap készítés
Farengetegfatelep.hu olcsó Joomla weboldal készítés

Farengetegfatelep.hu

Péceli fatelep weblapja, amely faanyag-forgalmazási és -megmunkálási szolgáltatásokat mutatja be az érdeklődőknek. Fehér alapon zöld-fekete színvilágú kialakítással.