Rólunk mondták

Ügyfélvélemények

Ügyfélkörünk összetétele weblapjaink felhasználhatóságához hasonlóan igen széles pályán mozog. Partnereink az ország minden területéről, a szolgáltatói szférától a kereskedelmen át, az ipari vállalatokig, minden szegmenst képviselnek.

Meglepően olcsó áraink lehetővé teszik akár egyéni vállalkozók és pár főt foglalkoztató mikro-vállalkozások számára is, hogy üzleti partnerek lehessünk, ugyanakkor professzionális megoldásaink teljes körű szolgáltatást nyújtanak olyan nagyvállalatoknak is, amelyeknek a minőség mellett fontos a rendkívül jó ár is.

Tekintse meg referenciáinkat és olvassa el, hogy miket írtak rólunk eddigi ügyfeleink! (Mivel cégünk több, mint másfél évtizedes múltra tekint vissza, az alábbi válogatásban régebbi és újabb vélemények is megtalálhatóak, a teljesség igénye nélkül.)

Reméljük, hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

weblapkészítés ügyfélvélemények

Ro-Land Plus Kft.

Rozmüller Krisztián

"Cégünk 1 éve az Önök megrendelője, honlapjaink optimalizálását nagyon jó eredményekkel végzik, és ezúton szeretnénk köszönetet mondani a legújabb honlapunk, a www.ipari-tisztitoszer.hu elkészítéséért. A munkát nagyon rövid idő alatt és profi módon végezték el, emellett a meghirdetett "olcsó weblap" jelige is beigazolódott. Köszönjük!"

Ro-Land Plus Kft.

Képesbolt Kft.

Majláth József

"A net-Position Kft.-vel először telefonon vettem fel a kapcsolatot. Az áraik nagyon kedvezőek voltak. Személyes beszélgetésünk alatt meggyőződtem hozzáértésükről és szaktudásukról. Megbízásuk után precíz és gyors munkát hajtottak végre, és a weboldalunk elkészülte utáni segítségük is átlagon felüli. Nagyon meg vagyok elégedve és köszönöm a nagyszerű munkát."

Nagy Kft.

Esztrenga Máté

"A net-Positionnal való honlapkészítés volt talán a legegyszerűbb feladat amit pályafutásom során el kellett intéznem. Gyors és hozzáértő csapatuk majdnem előbb készen volt a kért módosításokkal mint ahogy azok kérve lettek. A közös munkánk akadálymentesen zajlott és azóta is bármilyen kérdésben készségesen segítenek. A kereső optimalizálásnál szinte a szakadék mélyéről hoztak fel minket az első oldalakra egy szűk hónap alatt. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek."

Nagy Kft.

Infrasat Kft.

Koronczi Krisztián

"Amikor elhatároztuk, hogy ügyfeleink tájékoztatására egy teljesen új megjelenést szeretnénk az interneten, hamar rá is találtunk a Net-position Kft-re, ahol olcsó és gyors munkát ígértek nekünk. Mint kiderült a közös munka során, ez teljesen helytálló, maximálisan elégedettek vagyunk a csapat munkájával. Minden kérdésre gyors válasz érkezett, kellően rugalmasak és kreatívak. Ezúton is köszönjük a munkájukat."

Superjuice Kft.

Felber József

"A net-Position Kft. a keresőoptimalizálás új formáját,lehetőségeit mutatta ,mutatja cégünk számára. Gyorsan ,hatékonyan és kevesebb munkával érünk el közös sikereket!! Köszönjük!"

Superjuice Kft.

Thermoplus Kkt.

Pálffy Dávid

Mikor cégünk eldöntötte, hogy szükséges lenne megjelenni az interneten első körben körbenéztünk, hogy milyen cégek vannak, akik segítségünkre lehetnének. Nem túl sok idő alatt találtunk rá az Olcsó Weblapra, ahol igen korrekt leírást találtunk a szolgátatásokról, árakról. Írtunk is nekik, és szinte azonnal jött a válasz, nem kellett heteket várni egy-egy levélváltásra. Miután minden kérdésre választ kaptunk megrendeltük az ajánlott csomagot. Gyakorlatilag tényleg egy hét alatt elkészültek vele, miután minden szükséges instrukciót kézhez kaptak és abszolult korrekten, rugalmasan áltak a dologhoz. Ezúton is köszönöm az együttműködést!"

Energetikai Felülvizsgáló Kft.

Dr. Zentai Károly

"A kft munkatársaiban együttműködő, pontos, a vállalt határidők betartására gondosan ügyelő, kiváló szakembereket ismertem meg."

Energetikai Felülvizsgáló Kft.

Hypnos Reklámgrafika

Szabó Máté

"Precíz, pontos munkát kaptunk. Időben lett minden kérésünk teljesítve. Maximálisan elégedettek voltunk a csapattal és az árakkal is!"

Györffy Arbor Kft.

Györffy Szabolcs

"A Net-position Kft. munkájával az évek során mindig elégedett voltam, ez alól az "olcsó weblap" szolgáltatás sem volt kivétel. Maximálisan ügyfélközpontú, segítőkész hozzáállást tapasztaltam. Számomra külön könnyebbséget jelentett, hogy az egész munkafolyamat és kommunikáció online zajlott, amivel rengeteg időt spóroltak nekem. Köszönöm a munkájukat!"

Györffy Arbor Kft.

Dunakanyar társkereső

Füzes Fruzsina

"Nagyon köszönöm az elmúlt hetek munkáit, melyet honlapomra fordítottak. A lenyűgöző szakmai felkészültségük mellett nagyra értékelem gyors, célratörő munkájukat. Az a törekvésük, hogy a piacon több vonalon is a legjobbak legyenek, meghozza a gyümölcsét. Tudni azt, hogy mikor, hogyan kell meggyőzni az ügyfelet, manapság kevesek kiváltsága. Még ki sem találtam, de már optimalizálták a honlapom, még meg sem álmodtam, de már idevarázsolták az új ruháját. Úgy öltöztettek fel, hogy észre sem vettem, hogy mezítelen vagyok. Ez a profizmus. Az eredmény gyönyörködtet, és teljes megelégedésemre szolgál. További rengeteg munkát kívánok, sok-sok sikerélménnyel!"

AMP Diagnosztika

Kaszán Attila

"Tisztességes, az ígéreteknek teljes mértékben megfelelő módon prezentált munkát végzett a net-Position Kft, amelynek eredményeképpen egy rendezett és jól stukturált új honlap született. Az AMP diagnosztika készüléket és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat bemutató weboldalam kialakításával kapcsolatban nem voltak igazán pontos elképzeléseim, de a net-Position munkatársai készségesen segítettek javaslataikkal a menürendszer felépítése, elrendezése, illetve a fejléc kitalálását illetően. A megküldött anyagokat gyorsan feltöltötték, az általam kért módosításokat is gyorsan elvégezték, sőt felhívták a figyelmemet arra is, hogy a túlzottan orvosi szakmai szöveget a főoldalon kicsit "fogyaszthatóbbá" kellene tenni a látogatók számára. Teljes mértékben elégedett vagyok mind a csapattal, mind az elkészült honlappal, bátran ajánlom ezt a lelkes és rugalmas csapatot mindenkinek, aki weboldal készítéshez keres céget."

AMP Diagnosztika